En lille (dansable!) tidsrejse

WestCoast yndlingene Ariel Pink’s Haunted Graffiti er nok mest af alt kendt for deres langhårede, tresser lo-fi. De har i deres “Before Today” uden tvivl lavet et af årets dejligste og mest lyttevenlige albums. Nu har det Modern English inspirerede band fået et tiltrængt makeover på nummeret “Round & Round” af engelske Will Phillips aka Little Loud. Originalversionen er i forvejen virkelig laid back, og på remixet har Little Loud  med lidt vokalopbrud, calypso toner og konstant, opbyggende synths, skabt en solskins belagt og næsten Clive Tanaka Y Su Orquesta-agtig lyd. Nummeret kører på repeat her, og kan i hvert fald få mig til at glemme at det fucking sner.

Ariel Pink’s Haunted Graffiti Round & Round

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/05-Round-Round.mp3|titles=Ariel Pink’s Haunted Graffiti – Round & Round]

Ariel Pink’s Haunted Graffiti Round & Round (Little Loud Remix)

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/Round-Round-Little-Loud-remix.mp3|titles=Ariel Pink’s Haunted Graffiti – Round & Round (Little Loud remix)]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jens B says:

    Meget enig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?