Warpaint – Undertow

Det Los Angeles-baserede slacker-pigeband Warpaint har netop udsendt musikvideoen for den første single, Undertow, fra kvartettens kommende debut-lp, The Fool, som udkommer den 25. oktober via det populære pladeselskab Rough Trade.

Videoen, som er skabt af Shannyn Sossamon, bandets forhenværende trommeslager, fremhæver kontrasterende temaer som venskab og relationer baseret på løgne, mens et 90’er-ish farvefilter og kitschede, lo-fi effekter er det centrale visuelle værk ved videoen. En udemærket musikvideo bag et udemærket singleudspil, der endnu ikke kan pille ved de positive forventninger, jeg stadigvæk har til The Fool.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *