Som at farvelægge elfenben

Havde det været en sommerlig søndag med en lysende aftenhimmel, fremfor et mørkt, nærmest narcissistisk efterår med faldende temperaturer, havde jeg fundet mig en hyggelig bænk, eller hvor end jeg kunne nyde en god udsigt.

Og hvorfor? Selvfølgelig fordi vi nok engang står foran begyndelsen på en ny uge og derfor trives bedst (ud fra egne oplevelser) med lidt alene-tid efter en sikkert social weekend. Men i særdeleshed på grund af Purple Ivory, et nyt, endnu ikke signet nummer fra et dansk talent indenfor electronica-scenen, Henrik Koefod, på blot 16 år. Et minimalt belagt nummer, der omend rører ved en stor del i mig, på grund af de klare følelser, som er blevet lagt i tilblivelsen af Purple Ivory. Det kan høres, og hvis man nåede at stifte bekendtskab med Henrik Koefods tidligere produktioner, vil man kunne forstå, hvordan han produktionsmæssigt er modnet, med flere ideer og forståelse for, hvordan den digitale verden og software bedst udnyttes under fremstilling af et elektronisk nummer som Purple Ivory.

Så måske gør det ikke så meget, dét der med at opgive den ugentlige jagt på noget smukt at kigge efter, på sådan en søndag som i dag. I stedet glædes jeg over, at et nummer som Purple Ivory eksisterer, og at der kan findes en personlig interesse i at følge den fortsatte udvikling i Koefods talent – hvis han da ikke får flere følgere med tiden.

Henrik KoefodPurple Ivory
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/Purple-Ivory-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *