I love it when your lips shine, they look so juicy

Fra det Frankfurt-baserede techno/house-pladeselskab Cocoon Recordings, drevet af Sven Väth himself, finder man mit absolut foretrukne nummer for tiden. Det stammer fra en split-ep, med et nummer fra henholdsvis Maetrik og et samarbejde mellem Simon Wish og Cruz + Lati. Sidstenævntes nummer, Dawn’s Highway, er det som rykker for mig i disse dage.

Dawn’s Highway byder først og fremmest på en fræk og elastisk bassline, der, hvis menneskeliggjort, ligeså godt kunne minde om Carl Mars legeme, universets hersker, mandschauvanistisk og emmende af testosteron. Dette underbygges især af Cruz’ funky, sexede og ikke mindst nasty vokal, som i løbet af det syv og et halvt minutter lange nummer leger forførende med lytterne. Selvfølgelig skal de latiner-inspirerede percussions ikke glemmes, for det er netop trackets percussions som tilfører den fornødne udvikling og en originalitet, som gør Dawn’s Highway til mit netop nu foretrukne nummer.

Simon Wish, Cruz & Lati Dawn’s Highway
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/01-Dawns-Highway-1.mp3]
[køb]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Lækkert track du får hivet frem.. absolut en af mine favoritter lige pt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?