Hey guys, let’s remix our mates!

“Hej guys, lad os remixes af vores venner!”, “Hey guys, let’s mix our mates” eller “Salut les gars, laissez-nous remix nos camarades!”

Sådan har det nok (ifølge Google Translate) lydt, da School of Seven Bells og Games (begge fra USA) besluttede sig for at remixe numre fra hhv. Our Broken Garden (fra Danmark) og CFCF (fra Canada).

Our Broken Garden udgiver på mandag plade nr. to, Golden Sea på yderst prominente, britiske Bella Union og danske Tigerspring. Herfra kommer singlen af samme navn, og den har Brooklyn-residerende School of Seven Bells remixet – og det vellykket. Umiddelbart virker originalen fra Anna Brøndstes soloprojektet en smule fersk, men i remixet tilføjer den elektronisk knasende bund en del flere spændinger, og giver den gennemtrængende vokal modspil. Netop det clash, jeg i 2008 faldt for på School of Seven Bells debut Alpinism.
Hvorvidt den aktuelle opfølger Disconnect from Desire holder niveauet har jeg endnu til gode at undersøge, men remixet af Our Broken Garden lover i hvert fald godt.

Our Broken GardenGarden Grow (School Of Seven Bells Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/Garden-Grow-School-Of-Seven-Bells-Remix.mp3]

Både rising-stars Games og efterhånden etablerede CFCF er i øjeblikket aktuelle. CFCF med nyudkommet album, Drifts, Games med en god håndfuld numre, som den sidste tid har fået voldsomt meget omtale på Pitchfork. Fra førnævnte album kommer “It Was Never Meant To Be This Way”, singlen som Games har fået fingrene i. Chillwave-duoen transformerer den langsomt opbyggede, dronende og klaverhypnotiserende original til et opløftende og ligetil instrumentalt popnummer, der flittigt låner discoens catchy kendetegn.
Jeg er helt tosset med den måde Games leger med originalens klaverakkorder; pitcher dem, og opbygger konstant foranderlige melodier op – det minder næsten om Gold Panda, bare i diskoklæder. Ikke en dårlig kombination!

CFCFIt Was Never Meant to Be This Way (Games Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/It-Was-Never-Meant-to-Be-This-Way-Games-Remix-.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *