Summer Missus

Efteråret er over os. Hvis ikke det var mandag, ville jeg bruge evighedsregnen som undskyldning for at snue under dynen hele dagen. Og så ville mit soundtrack bestå af varm indierock, rødbrune efterårsnumre, som giver lyst til the og kastanjedyr.

Men faktisk er ikke kun vejret skyldigt for mit efterårshumør. “Summer Missus” er københavnske The Kites seneste udspil, en single, der i går aftes blev sluppet til gratis på kvartettens hjemmeside. Siden første lyt har jeg været hooked, og skullet have mit fix hver gang muligheden har budt sig.

For hvor The Kites tidligere har leveret en måske lidt overfladisk indiepop, som vel var stemningfuld, humoristisk og opløftende – men også en kende overfladisk, har de på “Summer Missus” fundet en mere alvorlig grundstemning, uden at gå på bekostning med de appellerende kor og syng-med faktoren.
Der fokuseres mere på instrumenternes individuelle præstationer, og det giver pote med et gennemarbejdet udtryk, hvor guitaren både skarpt, varmt og varierende sender tanker til moderne indierockere som The Morning Benders og Arcade Fire’s både støjende og melodiske 60’er inspirationer -uden det på noget tidspunkt overskygger produktets individualitet.

Well, to the point. “Summer Missus” er The Kites hidtil bedste nummer, og viser langt flere facetter af bandet, end de to ep’er har formået. Også passer den varme, gennemarbejde lyd godt til dage indendørs.

The KitesSummer Missus
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/01-Summer-Missus.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Molly says:

    “lyst til kastanjedyr” <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?