Regnsky presents: MIKKEL HOLTOUG (live) + KASPER MAROTT + SOUSA/SCHMIDT

Så er det tid igen. Efter et par måneder med besøg fra de internationale stjerneskud Gold Panda og Luke Abbott, vender vi fredag 01. oktober 2010 blikket mod de hjemlige himmelstrøg.

Til årets Trailerpark Festival blev Regnsky-crewet særligt imponerede over to danske, elektroniske acts: Mikkel Holtoug med sit liveset, som både fremstod utrolig tjekket, vovet og som havde besøg af en lang række gæstestjerner, hvilket gav god intensitet og energi til de techhouse-funderede tracks.
Tidligere på festivalen havde dj-duoen Sousa/Schmidt været på scenen med en præstation, som gjorde dem til festivalens store overraskelse. For sjældent er et så varieret, fængende og helt igennem fejlfrit set blevet spillet af københavnske djs. Der var noget på hjerte og et gennemtænkt musikvalg hele vejen igennem. Sousa/Schmidt er netop nu aktuelle med deres første egne produktion nogensinde. Tjek “Safira” ud nedenfor.

Siden Trailerpark har vi haft ekstremt meget lyst til at høre begge acts, og derfor er det skønt at kunne præsentere dem på Dunkel denne fredag, hvor Regnsky også dj’er selv. Det bliver et både vemodigt og spændende dj-set for os, da der kommer til at ske lidt ændringer i Regnskys samarbejde – det vil ikke betyde nogle særlige ændringer på bloggen, men som dj-team. Kig forbi på Dunkel og bliv klogere.

Eller kom, fordi Kasper Marott også spiller. Marott poppede op af ingenting med nummeret “Troldebal” “Killer Clown”, som figurerede på den tredje Sound of Copenhagen compilation, og siden spillet rundt omkring i landet, hvor cd-tasken er pakket med techhouse af den meget melodiske og næsten hypnotiserende slags.

Vi ses fredag 1. oktober fra 23-07 på Dunkel, Vester Voldgade 10 i København!

Mikkel Holtoug – Div. remixes

Sousa/Schmidt – Safira

Kasper Marott – Marts Mixtape

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Thomas J says:

    Synes klart, Sousa og Schmidt er dem der er bedst i stand til at rykke en fest i øjeblikket.

  2. Daniel Sichlau says:

    – Marott er dåpe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?