Point 0 – your personal defeat

Undskyld, men jeg skriver ikke så meget for tiden, eller, ikke nært så meget som jeg kunne have fundet på. Men der sker for mange vilde ting omkring for tiden, og det er sejt. Jeg vil prøve alligevel.

Det her nummer er lige mig.

TrickskiPoint 0
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/01-Point-0-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. thi says:

  det er sq lækkert. hvor er de fra?

 2. Eva Regnsky says:

  Berlin.
  De har en ganske glimrende soundcloud profil med adskillige prominente remixes, originaltracks og en udenmærket biografi. Tricski er bl.a. blevet remixet af HOSH, Chopstick og Johnjon: http://soundcloud.com/trickski

 3. Nanna says:

  Virkelig lækkert.

 4. christian alexander says:

  det bliver spændende at se hvornår danmark (dermed ment folk på dansegulvene) er klar til de her 105 – 120 bpm numre som bliver spyttet ud lige for tiden, fordi kvaliteten er virkelig i top. bare se tornado wallace, mark e, robert james og selvfølgelig soul clap og trickski.

 5. Hey Christian!
  Jeg tror det lover godt, indtil videre har folk taget udemærket imod det, når jeg selv har kørt den langsomme stil, men jeg vil lige være lidt mere opmærksom på det efter du skrev det her. Så meget har jeg alligevel ikke tænkt over det (:
  Tornado Wallace er det eneste navn i denne sammenhæng, som ikke siger mig noget, så jeg tjekkede nogle tracks ud – det er jo for sejt! Minder mig lidt om viderført udgave af The Revenge og 6th Borough Project, som man heller ikke må glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?