Learning How To Dress Well

Af og til skal man lade være med at gå i seng, og høre musik så længe, man gider.

Og r’n’b-inspireret indie passer bare voldsomt godt til sene nattetimer. Det langsomme tempo, den lidt tilbagelænede lyd og de elektroniske finesser i produceringen, som både dyrker kor, beats og keyboardflader. Det skaber en intim stemning, som hæver How To Dress Well til mere end et genreeksperiment.

For det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg rynker brynene og stikker min indienæse i sky – for jeg har altid følt mig lidt hævet over den der r’n’b.

Ikke desto mindre har den været svær at undgå. Discovery tog hul på genren, og lod sig inspirere til det selvbetitlede debutalbum, men hos How To Dress Well er produceringen lo-fi. Det er inderligt, men har en poptone og energi, som gør det svært at ligge fra sig. Ikke ulig JJ, men uden den karakteristiske, glasklare svenske lyd.

Lyt til mine to favoritter fra det nyudkomne debutalbum Love Remains (og ja, det er meningen de skal knase) samt et nummer, der i den grad falder udenfor – det er nemlig How To Dress Well i disco-mode med sampling af Michael Jackson og det hele. Sært, men godt.

Godnat.

How To Dress WellYou Won’t Need Me Where I’m Goin’
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/05-You-Wont-Need-Me-Where-Im-Goin.mp3]

How To Dress Well Ready For The World
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/02-Ready-For-The-World.mp3]

How To Dress Well – Ecstasy With Jojo
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/Ecstasy-With-Jojo.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *