Konkurrence: Chimes & Bells

Der er en dansk debutplade, jeg har set lidt mere frem til en de andre. Chimes & Bells har nemlig rumsteret i undergrunden længe, og gennem det sidste år både spillet på Roskilde Festival og Trailerpark Festival (og en million andre), samt varmet op for folk som Beach House.

Jeg tror alle, der har været til nogle af disse koncerter er blevet fuldstændig overvældede af front-, cello- og ophavskvinden Cæcilie Triers store indiebands mørke, stemningsfulde og til tider trykkende lyd. Det er Trentemøller i hvert fald, og i oktober går Chimes & Bells tur rundt i Europa, hvor de spiller som support for netop ham.

Men tilbage til pladeudgivelsen. Mine forventninger er enorme, og efter at have snuset lidt til pladen på Soundvenue, er lysten til at få Chimes & Bells op i bredformat blot blevet større. Deres dramatiske stort-orkestrerede indierock har nemlig en særlig varm lyd, som passer voldsomt godt til efterårsaftener med dæmpet belysning og lune tæpper.

Hvis du også kunne tænke dig at have Chimes i bredformat, så se godt efter her. Regnsky udlodder to eksemplarer af pladen, som kan blive dit hvis du kan svare på følgende spørgsmål:

“Hvilket dansk indieband – der godt kan siges at være i musikalsk familie med Chimes & Bells – svinger Cæcilie Trier også celloen i?”

Svaret skal du sende i en mail til eva[@]regnsky[.]dk, som du mærker “Chimes & Bells”. Vi skal have mailen senest lørdag d. 2. oktober – og du skal huske at skrive dit fulde navn og din adresse.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Katinka says:

  Har i fundet vinderne af konkurrencen, og er de blevet kontaktet, eller er svaret at finde et eller andet sted? (:

 2. Eva Regnsky says:

  Hej Katinka,
  ja, konkurrencen er afgjort, og vinderne har fået besked. Beklager vi glemte at skrive det i indlægget.

  Hav en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?