Can a bliss be so simple?

Undergrund hip hop fra min(!) side? Det kunne ingen næppe se komme. Den her sjælfulde stil passer dog perfekt ind på denne sene søndag nat/tidlige mandag morgen. Det kommer fra den amerikanske hip hop-producer Exile, der på nummeret Love Line får vokalhjælp fra rapperen Blu med forførende metaforer. Oprindeligt et instrumentalt nummer fra Exiles Radio-plade fra det forgangne år, nu med fornyet livsstyrke.

ExileLove Line (feat. Blu)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/13-Love-Line-feat.-Blu-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Flotronix says:

    Underground? :P

  2. Tja, tjo, det vil jeg da kalde det. Sådan som jeg i al fald kan forstå det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?