Nye smagsprøver fra Kenton Slash Demon!

Og udråbstegnet er i den grad passende.

Allerede i starten af foråret startede hypen om den københavnske producerduos seneste udgivelse Sun, selvom vi skulle vente helt indtil juli før ep’en udkom. En med rette imødeset udgivelse, som har vundet indpas i mange internationale såvel som nationale djs pladetasker.

Men for Kenton Slash Demon er en enkelt ep ikke nok. Sun er ikke blot første del i den kommende ep-trilogi “The Schwartzchild Solution” men udgivelsen har også mærkeret starten på duoens liveoptrædener.

Med sine første livegigs nogensinde på årets Spot Festival og efterfølgende på Distortion, blev ambitionerne sat højt. Men indfriet, blev de i den grad. Nu er koncerten fra Spot endelig, efter lang tids venten, blevet tilgængelig.

Her hører vi for første gang smagsprøver på, hvad resten af ep-trilogien tilbyder. Og særligt et nummer har fanget mig. Næste kapitel for Kenton Slash Demon bliver nemlig udgivelsen af ep’en Matter, hvor titelnummeret gæstes af Malthe Fischer fra Oh No Ono. “Matter” er afslutningstrack i livesettet, og det er første gang Kenton Slash Demon arbejder med vokal som andet end samples.

Udover at være et voldsomt dynamisk nummer, hvor beatet, der er bygget op omkring håndclap og eklektisk producerede bækkener, har det en pågående, poppet kvalitet, især i kræft af vokalen, som rent faktisk synger en sammenhængende tekst – det er et syng-med club-anthem. Lyder det corny? Det kunne det meget vel være blevet, hvis Kenton Slash Demon havde været bange for at udfordre lytteren. Det er de heldigvis ikke og breaket overrasker, da intensiteten skifter fra kontinuitet til overraskende, overstyrede, filterproducerede trommeslag.


Livevideo fra Distortion 2010 – produceret af Me & Anton

Selvom mixet efterhånden har fået over 15 spins i mit iTunes, overvældes jeg gang på gang af de geniale breaks og overvældende skift. Ikke mindst, når deres rework af Eim Icks “We No Longer Exist” flyder over i den distorted liveudgave af gennembrudshittet “Khattabi” fra 2009, som går over i “Sun”, som går over i… Herlighederne forsætter, og derfor giver det så meget mere mening at glæde sig til ep-trilogien.

Matter ft. Malthe Fischer fra Oh No Ono udkommer til oktober i år.
Daemon ft. Niels Bagge Hansen fra Vinnie Who udkommer til november, ligeledes i år.
Begge på danske Tartelet Records.

Download livemixet via Soundcloud her.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Rasmus says:

  Der er ikke rigtig nogen, der kan røre de to herhjemme lige pt. Sun EP’en er fantastisk og livesettet til Distortion var vildt. Tak fordi I pustede liv i minderne én gang til, det sparkede godt til min tirsdag!

 2. Rasmus Møller Nielsen says:

  Jeg elsker tarteletter!

  Og især de elektroniske af dem!

  Håber vi kommer til at se meget mere til Silas og Jonas!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?