Lyden af sommer, der går over i efterår

Det regner med guldbelagte dråber, duftende af jyske blomstermarker, på dette tre måneder gamle Ormatie-remix af Spieltapes Lonely Places I’ve Never Been. Et remix, som jeg har dyrket i gode mængder siden udgivelsen i maj måned, men som først nu passer perfekt ind i min overbevisning, med sommerens kommende overgang mod mildere temperaturer.

I virkeligheden er det egentligt “blot” et remix af Ormatie, som man kunne have forventet det. Bruger man blot to minutter på hans MySpace-profil vil man straks vide, at det er denne stil han kører, med mange eklektiske elementer i toppen, som efterfølgende får tilsat en stor skefuld forsinkelse og ekko i forskellige størrelser, nummeret igennem.

Remixet er selvfølgelig hjulpet på vej af Spieltapes fine ideer fra hans skarpe og mere dybe original, men russiske Ormatie formår altså at køre den op på et langt højere niveau. Med så mange elementer i spil samtidigt tvivler jeg på, at de fleste ville formå at organisere det således, at det ikke overspiller og overdøver. Ormatie derimod, har netop lykkedes dette til succes. Han skabte et kaos af ideer, smukke og melankolske, og har efterfølgende fået lagt hånd over dette, så de mange elementer komplimenterer hinanden i et remix, som i min bog tangerer blandt de fem-ti bedste over denne sommer.

SpieltapeLonely Places Ive Never Been (Ormatie Neither Here Nor There Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/02-Lonely-Places-Ive-Never-Been-Ormatie-Neither-Here-Nor-There-Mix-1.mp3]
[køb]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Sounds like 808 State, but not so sophisticated.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?