Eva Regnskys sommermix

Regnsky er fyldt to år! Vi har haft en hel masse god musik på bloggen og dj-jobs til fantastiske fester – der alt står lige skarpt i hukommelsen. Hvert og et har været en kæmpe fornøjelse, og vi regner med at tage mindst to år yderligere.
Regnsky bliver endnu en uforglemmelig oplevelse rigere på lørdag, hvor fødselsdagen fejres sammen med bl.a. Eim Ick, Theodor C., Pink Marines og Vinnie Who. Det sker selvfølgelig på Dunkel.

For at markere fødseldagen og ikke mindst hvordan Regnsky-skribenternes ører oplever sommeren, har Morten, Søren og jeg indspillet hvert vores mixtape med vores individuelle favoritter.

Sommer giver mig lyst til lange nætter, gåture med ipods og festivaler. Alt sammen med den musik, der får mit hjertet til at banke hurtigere som soundtrack. Den musik har jeg udvalgt en sen nattetime, i et sommerhus i en meget mørk skov. Senere hen har numrene vist sig både at kunne give lidt nedkøling i en 30 grader varm lejlighed og passe virkelig godt sammen.

Mixtapet er altså en temmelig præcis gengivelse af de tracks, jeg har værdsat højst de sidste par måneder. Det er indspillet live, og man kunne sikkert godt slibe nogle kanter mere til. Men en del af skønheden ligger i det umiddelbare, som jeg holder ligeså meget af som det underspillede og pågående.
Derfor kommer vi både forbi “Live in Dreams” fra Wild Nothings debutplade Gemini – sommerens bedste udgivelse, chill-wave/disco remixerne Millionyoungs cover af den franske komponist Erik Saties “Gymnopedie No. 1”Pantha Du Princes remix af Raz O’Haras “Kisses”, som jeg opdagede under research til Trailerpark, og hvis fintfølende, usikre stemning videreføres af electronicafavoritten Lusine.
Laurel Halo har jeg lyst til at danse til, og jeg er ret sikker på, at Treefight For Sunlight gerne vil være med. Og når jeg så kom hjem, vil Twin Sister“Phenomenons” være det nummer, jeg falder i søvn til.

Eva Regnskys sommermix by regnsky

Tracklist:
1. Wild Nothing – Live In Dreams
2. Erik Satie – Gymnopedie No. 1 (Millionyoung cover)
3. Raz O’Hara – Kisses (Pantha Du Prince remix)
4. Lusine – Double Vision
5. Laurel Halo – Supersymmetry
6. Treefight For Sunlight – Facing The Sun
7. Twin Sister – Phenomenons

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Det er et SÅ nice mix, Eva ((:

  2. Ulf Aslak says:

    Ret fantastisk mmmmmm….

  3. Nanna says:

    Lækkert! Millionyoungs cover <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?