DUMGP #1 – Antony & The Johnsons

DUMGP står for “Der udkommer mange gode plader”. Og de hober sig op, når tiden er knap. Og mens Morten og jeg arbejder på højtryk for at følge med i alt det, som ikke er musik, lider Regnsky under alt, alt, alt for få opdateringer. Det vil jeg gerne undskylde for med en lille opsamling på hvad jeg mit soundtrack til AT-synopser og Shakespeare-sonnetter består af.

Den eneste person, som ikke forstod Antony & The Johnsons da de i 2005 udgav gennembrudsalbummet I’m a Bird Now, var vist mig. Jeg led faktisk af en særlig Antony-fobi. Der var et eller andet ved den vibrerende, følte stemme, der kom helt nede fra maven, som fik mine organer til at vende sig i et decideret fysisk ubehag.

Men overbevist om, at verden da måtte have ret i noget af hypen, måtte jeg give den nyudkomne ep Thank You For Your Love lidt spilletid. Heldigvis blev det hurtigt af lyst. For hype kan stadig holde. Fra titelnummerets art-pop harmonier til “My Love My Lord”s teatralske inderlighed lægges alle mine forbehold på is.

Antony og bands musik præsenterer nemlig den pureste skønhed. Derfor er det ligegyldigt hvem Antony takker for kærligheden. Derfor glemmer jeg let, at ep’en egentlig skal fungere som promovering for den kommende lp, som “Thank You For Your Love” også figurerer på. Derfor nyder jeg Bob Dylan og John Lennon covernumrene i stedet for at blive fornærmet over de få egne numre. Derfor sluger jeg det hele råt og glæder mig til mere.

Antony & The JohnsonsThank You For Your Love
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/01-Thank-You-For-Your-Love.mp3]

Antony & The Johnsons – My Lord My Love
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/03-My-Lord-My-Love.mp3]

Thank Your For Your Love udkom mandag d. 30. august. 11. Oktober kommer Swanlights på Rough Trade (via Playground i Danmark).

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *