Trailerpark 2010 – Sidste chance!

Bemærk: Konkurrencen er nu afgjort! Hvis du ikke er blevet kontaktet pr. mail, er du desværre ikke blandt de heldige. Tak for den store interesse!
I dag er sidste chance for at tilmelde sig Regnskys konkurrence om at vinde billetter til dette års Trailerpark Festival. Den københavnske festival starter på fredag d. 30. juli og forsætter indtil Vinnie Who som sidste band lukker festen søndag nat.

For at vinde en af de fem partout-billetter Regnsky udloder, skal du i dag sende en mail til eva@regnsky.dk, med det korrekte svar på følgende spørgsmål:

“Et dansk band på dette års plakat spillede også på Trailerpark sidste år. Hvilket?”

Vi synes, der er rigtig god grund til at tilmelde sig konkurrencen. Trailerpark præsenterer nemlig et af årets mest interessante musikalske lineups, som tiltrækker nogle af det seneste års mest omtalte og stilskabende profiler fra både den nationale og internationale scene.

Alligevel er en af de optrædende, som vi glæder os allermest til, faktisk hverken sjælden gæst i Danmark eller headliner. Mikkel Holtoug har til gengæld leveret nogle af de allerbedste remixes af danske indieband det seneste år, men er først lige begyndt at præsentere sine ting live. Holtougs livesets ligger i høj grad vægt på hans egne tracks. Og det er ikke en helt dårlig prioritering, for med en dyb, berlinsk technolyd imponerer Holtougs selvlavede numres intensitet. I øjeblikket er Holtoug aktuel med sit remix af Hankat’s “Be The First”, som er første produktion fra hans samarbejde med Najaaraq fra Ung Flugt. Det indgår bl.a. i hans liveset fra Distortion, som du kan tjekke ud her:

Djuma Soundsystem er mændene bag det mest sælgende nummer på Beatport nogensinde ved sin udgivelse. “Les Djinns” huserede siden udgivelsen i 2003 på enhver klub med respekt for sig selv, både i den svimlende, rumklangsfyldte originaludgaven og i Trentemøller og My Mys (Lee Jones og Nicolas Höppners duo) remix.
Og succesen er forsat. Ikke underligt, for Djuma Soundsystem arbejder ud fra ideen om, at musikken skal have de catchy elementer fra etnisk musik, men ikke være cheesy som house med den inspiration ellers ofte bliver.
Det lykkedes til fulde på en af Djumas seneste kreationer. Bootlegversionen af “Junkies vs. Rain” rammer med stabilt housebeat og ultra catchy kvindevokal dansegulvet uden hverken at går lytteren på nerverne med sit repeterende mantra eller falde hen i kedsomhed.

Djuma SoundsystemJunkies Vs. Rain (Djuma bootleg)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Junkies-Vs.-Rain-Djuma-bootleg-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. PB says:

  Det er altså ved at være en del år siden at ‘Les Djinns’ var det mest sælgende track på Beatport.
  Det var det første track som nåede den magiske 10.000 styk grænse, men der har været mange numre siden da som har solgt mere end ‘Les Djinns’.

 2. Eva Regnsky says:

  Jeg undrede mig også da jeg læste det – men Get Physical fastholder altså, at det til stadighed er det mest solgte: http://www.get-physical.com/artists/djuma/

 3. jango says:

  djuma soundsystem er virkelig gået ned af bakke siden les djinnes som virkelig var originalt. det der postede track er jo bare ren kopilyd af andet rullende kedeligt techhouse, som nu sælger en hel del på ovennævnte beatport. har nogle hørt et set fra djuma soundsystem for nyeligt? hårdt og upersonligt, larmende og virkelig kedeligt. undskyld djuma drenge, men det er bare en reminder til jer om, at i skal huske originaliteten og følelserne altså bare gøre hvad i engang gjorde. jo man skal forny sig og prøve ting af og altid udvikle sig det er vi vel alle enige om..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?