Sommerlækker med Simon Nathanael

“Trilobite Summer” kunne ikke lande på et mere perfekt tidspunkt. Opkaldt efter trilobitten, et forhistorisk havdyr, virker det kølende housenummer som en forfriskende dukkert på en smålummer dag.
Groovy bas, tight housebeat, lækkert producerede vokaler og simple melodistykker på guitar og keys er de bærende elementer, som skaber Simon Nathanaels særdeles stærke første mærkering på den danske elektroniske scene.

Inspirationen henter Simon Nathanael hos de store kanoner inden for house og techno. Med udgangspunkt i de to genrers brug af simple rytmer, skaber han en synergi, som ikke bare appellerer til fire tramp i gulvet, men også giver groovet, som har gjort minimalhousen til en af de mest elskede genrer på det dansegulv, Simon Nathanaels produktioner også kræser om. Særligt på “Nothing Dies” fremhæver bassens funky lyd melodien, og gør resultatet så helt igennem uimodståelig, at jeg hverken kan sige andet end “respekt” eller ramme andre knapper end repeat.
Den båndsløjfe ville være svær at komme ud af, hvis det ikke Soundcloud kunne tilbyde sommeren endnu flere forfriskninger.

Men trods det, er jeg stadig ved at dø efter mere. Og det er med at fange guldfuglen, mens den stadig er i landet, for Nathanael er allerede booket til jobs i England. Så det er ret godt timet, at Dunkel denne lørdag har inviteret Nathanael til at præsenterer sine produktioner live, når han varmer op for Kenton Slash Demon, Pezzner og MHM One.

Og mens I venter på at skulle bælle døds-sangria, så fang vennerne, find et par flasker og hent sommerhittet her:

Simon NathanaelTrilobite Summer
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Trilobite-Summer.mp3]

Simon Nathanael – Nothing Dies

Pezzner + Kenton Slash Demon + MHM One + Simon Nathanael

[spoiler show=”Vis eventinfo”]Lørdag 24.07.10
23-08
Dunkel
Vester Voldgade  10
Gratis entré til 01
Happy hour til 02[/spoiler]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kasper says:

    For første gang er jeg virkelig uenig med jeres ensidigt positive smagsdom. For mig lyder det som samlebåndshouse lige efter bogen. Klassisk, uoriginal brug af “Chord”-funktionen i Ableton Live, kedelig beatprogrammering og cheesy, klichévokaler. En grå, uinspireret lille fugl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?