Roskilde 2010 – Casiokids

At de måske lidt billige tricks kan virke præcis efter hensigten og rent faktisk skabe den fest, de er skabt for, beviste norske Casiokids tidligt fredag aften.
Bandet spillede på Pavilion Jr. i 2008 uden deres synthpop overhovedet fik overbevist mig. Det var derfor uden forventninger jeg begav mig til Odeon for at tjekke om hypen holdt.

Det gjorde den i sandhed. Et feststemt band med massiv opbakning fra publikum (hvoraf størstedelen var nordmænd) og særdeles godt humør kom hurtigt op i gear og valgt klogeligt at fokusere på de mere upbeat og til tider næsten psykedeliske flader i deres musik. Mens den næsten lallede, lette “Grønt Lys i Alle Led” vandt på sine energiske trommer, var det først på coveret af Familjens superhit “Det Snurrer i Min Skalle” koklokker, insisterende synth og perfekte timing fik understreget feststemningen. En ting, koncerten i den grad cementerede var Casiokids evne til var nemlig at udfordre publikums forventninger om, hvornår der kommer hits. Lige at holde det tilbage lidt længere, men så også give lidt ekstra når publikum virkelig holder vejret i ventning på forløsningen.

Da hittet “Finn Blikkjen” så blev spillet som netop sådan et klimaks efter den rockende “Verdens Største Land” med koklokke, naive casiomelodier og et publikum der med malerier af netop Blikkjen (der vidst nok betyder hund på norsk) dansede rundt mellem farverige balloner og crowdsurfende, euforiske Casiokids-entusiaster gav alt cirkusset virkelig mening.

Så jeg overgiver mig, trækker de dårlige minder fra 2008 tilbage og lover at stå helt i front når nordmændene sammen med Vinnie Who drager på en lille Danmarksturne.

CasiokidsVerdens største land
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Verdens-største-land.mp3]

Casiokids – Finn bikkjen
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Finn-bikkjen.mp3]

Casiokids + Vinnie Who

[spoiler show=”Vis info”]Lørdag 27.11.2010
Vega
Billetter her[/spoiler]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Simon says:

    Sangen hedder vist nok Bikkjen ;)

    Genial koncert. Den crowdsurfende hestemaskebærende tilskuer blev desværre ført ud af vagterne til koncerten…

  2. Paralon says:

    this guys Rocks!!! Thanks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?