Nye toner fra Ra Ra Riot

Efter et tragisk dødsfald og et sideprojekt (<3) vender indie-rock/alternative pop-bandet Ra Ra Riot fra New York snart tilbage med opfølgeren til debut-lp’en The Rhumb Line fra 2008. Det sker den 24. august, når The Orchard rammer gadehandlen. Første gang jeg forelskede mig i bandet og i særdeleshed violinisten Rebecca Zeller og forsanger Wes Miles var med nummeret “Each Year”, som jeg aldrig er vokset fra, og stadig ser som bandets højdepunkt.

Første smagsprøve på den 10 numre lange lp hedder Boy”, og blev her til aften udsendt fra bandets egen hjemmeside og virker efter fire-fem gennemlytninger som et interessant bekendtskab. Det er sing along-potentiale på tre minutter og i et højt tempo, mens Rebecca endnu en gang styrer violinen, og Wes’ vokal er varm og indbydende til lun hygge. Jeg synes imidlertid ikke at de overgår sig selv fra Each Year, men det har jeg svært ved at se dem nogensinde gøre. Men pessimismen gemmer jeg, for jeg glæder mig til et nyt kapitel i Ra Ra Riot-epoken, når august kalder på en ny plade

Ra Ra RiotBoy
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/02-Boy.mp3]

Har nummeret fanget dig, eller er du også en stor Ra Ra Riot fan ligesom jeg, så kan man allerede nu forudbestille The Orchard hér.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *