Let’s hold each other close until the morning lights


Det er sommer. Det er pokkers varmt. Jeg har fundet et sted i lejligheden, og jeg befinder mig der konstant. Her kan nemlig laves gennemtræk, og det er noget af en attraktion.

Summer Camp har base i London og arbejder på deres debutalbum. Men mere end demoer behøver de ikke, for allerede første gang “Round The Moon” og “Why Don’t You Stay” ramte mine ører blev en sær genkendelse vakt. Gode melodier, energi, legesyge og strømmende spilleglæde gør det okay, at teksterne og rimene er så oplagte som de er.

Summer Camp er fantastisk nyforelskelse, drømme, man har tiltro til går i opfyldelse, røde kinder og lange, vindrikkende aftener på terassen.
Summer Camp er nostalgisk, blåøjet, naivt. Og smukt, forførende, ægte. Uden indsigt i særlig meget andet end følelser og skønhed, udspringer duoen med elegant timing fra twee-pop og lander i en let brise af dovne, elektroniske og nuttede pige/drengharmonier.

Summer Camp er Jeremy Warmsley og Elizabeth Sankey. Ham kender du måske fra “hittet” “I Believe In The Way You Move”, som lå på Det Elektriske Barometer for tre års tid siden og i den grad fik fortryllet mig. Hende ved jeg ikke hvor kommer fra, men deres første møde er jeg temmelig taknemmelig for er sket.
For god popmusik gør humøret lidt højere, og Summer Camp opfylder alle mine kriterier for catchyness, elektroniske finesser og 60’er inspirationer.

Summer CampWas It Worth It
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Was-It-Worth-It.mp3]

Summer CampGhost Train
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/01-Ghost-Train.mp3]

Summer CampMontgomery Avenue 1984
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/05-Montgomery-Avenue-1984.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jens says:

    Summer Camp er på mange måder noget af det mest sommerfikserede super-surf-drømme-barometer-halløj-agtigte jeg har hørt i mindst en måned! Og det siger altså lidt, tør jeg godt sige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?