Kongen kommer, København!

Sidste gang Tea Dancers aka. Audiomontage aka. co-owner af Freerange Records aka. Jimpster(!) gæstede København havde jeg placeret mig selv i hjembyen Viborg. Ærgrelsen over at misse Englands største dj/producer på houseområdet var stor, så jeg krydsede alt hvad jeg kunne, for at han snart ville vende tilbage til København.
I aften vender han tilbage til Dunkel ovenpå den seneste aften, som jeg kun hørte godt om, og hvad sker der så? Jeg er i Viborg igen i aften. Damn.

Intet ondt om min elskede hjemstavn, men at miste oplevelsen af, hvad der kun kan blive et forrygende dj-set sammen med kunstnere som Mathias Mesteño… Det er sgu surt. Derfor vil jeg opfordre alle, som befinder sig i København i aften, til at feste for mig. Og så kan det jo være, at dj’en på Crazy Daisy Viborg vil spille et Jimpster-track i aften? Man kan vel håbe…

For at køre argumentet helt ud, smider jeg tre numre. To af dem involverer Jimpsters egne hænder, mens det tredje er blevet chartet af ham, og efter sigende skulle være hans nuværende favorit. Jeg håber for jer, at han smider den på i aften.

JimpsterDangly Panther (Audiomontage Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Dangly-Panther-Audiomontage-Remix-1.mp3]

Josh WinkJus Right (Jimpster Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Jus-Right-Jimpster-Remix-1.mp3]

SurrealismSo Much
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/07-So-Much-11.mp3]

Gotta catch ’em all!

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Bobber says:

  So much er så lækkert et track <3

 2. Destiny says:

  det var et vildt set han spillede i nat.

 3. christopher says:

  det var så vildt! det overgik tony lionni aftenen for et par uger siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?