Jens Lekman laver the remix of summer

I mandags udsendte de amerikanske isprinsesser Au Revoir Simone en remix-lp bestående af numrene fra Still Night, Still Light i nye fortolkninger, med titlen Night Light. Det er mest af alt en samling af i forvejen udsendte remixes, takket være det habile world wide web. Den gode nyhed består imidlertid af et remix fra ingen ringere end Jens Lekman, der fra sit residens i Australien har klippet i pigernes vokal og udskiftet synthesizertemaet på Shadows med blandt andet violin, harmonika og klaver. Jeg havde aldrig forestillet mig at en kunstner som Jens Lekman ville lave remixes, men det er veludført, varmt og et af de bedste remixes denne sommer hidtil har budt på. Tænk Au Revoir Simone-vokaler på et Amelié-soundtrack.

Au Revoir SimoneShadows (Jens Lekman Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Shadows-Jens-Lekman-Remix.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Ulf Aslak says:

    Kærlighed til Jens!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?