Drenge, som laver drengeting

Man kan ikke komme udenom CFCF – prinsen af balearic beat – på denne blog. Det har jeg gjort mit til gennem et fast følge af hans produceringer og remixes gennem over et år. Forleden ville jeg have skrevet om hans seneste remix af Owen Pallett og hittet Lewis Takes off His Shirt. Det kom jeg aldrig over, og nu er det blevet sådan et hype machine-hit – dog med rette. Så så jeg, at han også netop havde færdiggjort og publiceret et remix af den svenske popduo Korallreven. Jeg kan ikke sige andet end “tjek det ud(!)” og så ellers fare mod Nørrebro og sparke noget bold med nogle rigtig dejlige drenge under den skyfrie himmel.

KorallrevenThe Truest Faith (CFCF Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/The-Truest-Faith-CFCF-Remix.mp3]

I øvrigt har vi færdiggjort nogle mixtapes, som vil blive præsenteret af os hver især. Vi starter på mandag med det første, og vi kan godt garantere for nogle rigtig fine mixtapes – hvis vi selv skal sige det. Det håber vi selvfølgelig I vil se frem til!

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Nicolas says:

    CFCF formår virkelig at indkapsle følelsen af sommer i sine remixes! Og jeg som troede originalnummeret næsten ikke kunne forbedres…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?