Crocodiles sover forevigt

Crocodiles fra San Diego er en støj/pop-duo, som trækker på mange inspirationer fra 80’ernes støjrock – Jesus & Mary Chain og My Bloody Valentine – og som minder om en psykedelisk, opfindsom udgave af Black Rebel Motorcycle Club. Summer of Hate, debut-lp’en fra forrige år, blev modtaget med blandede anmeldelser; Pitchfork var kritisk og gav den 4.1, mens andre magasiner og hjemmesider var mere positivt stemte. Måske har du stiftet bekendtskab til dem tidligere… I al fald lavede de sidste år et julenummer sammen med Dum Dum Girls, som netop har været i København og spille koncert.

Til efteråret, nærmere bestemt den 14. september, udsender Crocodiles Summer of Hate-opfølgeren med titlen Sleep Forever. Her har de teamet op med James Ford fra den elektroniske duo Simian Mobile Disco, som har været producer på den nye plade. Det første resultat kan høres hér i form af titeltracket, og udfra denne ene smagsprøve lyder det til, at duoen har tilsidesat den skramlede, garagelyd og rent faktisk har prioriteret god lyd under produceringen.

CrocodilesSleep Forever
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/07/Sleep-Forever.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *