You take away everything; you take all my money, you take all my weed

Jeg synes selv at være godt opmærksom på, hvad der sker for den ambivalente, indifferente og ligetil lo fi-kunstner Bethany Cosentino aka. Best Coast. Ikke desto mindre har jeg præsteret at overhøre hendes seneste udspil, Our Deal, mest på grund af en daværende stoked tech-house periode for mit personlige vedkomne. Our Deal er det første leakede nummer fra den kommende debut-LP Crazy For You, som forhåbenligt byder på den samme solbeskinnede garagepop som man kan høre på dette 120 sekunder lange nummer. Forhåbentligt, fordi ingen andre, tidligere udsendte numre vil være at finde på denne. Udkommer 26. juli.

Best CoastOur Deal
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/06/Our-Deal.mp3]

Translate into English

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *