Treefight For Sunlight

Mens vejrguderne ikke helt har været sommervenlige i dag, og muligvis har hentet deres primære inspiration i denne blogs navn, er der heldigvis andre, der insisterer på sommerglade, varme og sprudlende melodier og som samtidig modtager læssevis af hype for det.

Treefight For Sunlight er fire unge gutter, der for nogle år siden rev pløkkerne op i den nordjyske by Støvring og drog mod hovedstaden for at slå sig ned i et lille kollektiv i Nordvest-kvarteret.
Øvelokalet deler de med Oh No Ono og derfor faldt det også meget naturligt at signe på Tambourhinoceros, der ledes af de to Ono-medlemmer Kristoffer Rom & Aske Zidore.
Musikalsk er der også visse ligheder mellem de to bands, hvor bl.a. den høje falset sang og inspirationen af Animal Collective kan nævnes.

I sidste uge gjorde de deres indtog på Soundvenue’s High 5-liste med en klar førsteplads (som de iøvrigt stadig besidder i denne uge), og mandag morgen var det P3’s tur til at melde sig ind i hype-klubben med udnævnelsen af førstesinglen ‘Facing the Sun‘ som Ugens Uundgåelige.
Kampen for solskin er for alvor gået ind, og jeg vil med denne post hermed melde Regnsky ind i hype-klubben, i håbet om, at endnu flere derude vil være med til at trodse utidigt regnvejr og sprede budskabet om mere “Sunlight” på prognosen.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. singlen kan købes her :)
    http//tambourhinoceros.bigcartel.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?