Meget, meget mere medicin…

Når jeg kigger tilbage på de seneste ugers indlæg herfra, kan jeg ikke undgå at være tilfreds over de mange forskellige, alsidige genrer og temaer, som er blevet repræsenteret. Mixet af alt fra cheesy pop og indie over mixtapes og techno til afrobeat, klassikere og videoreportager gør mig glad. Den originale hensigt med at fremhæve et varieret billede af de mange, pulserende genrer, som alle fire Regnsky-medlemmer individuelt kæler for, følte jeg nemlig at jeg selv negligerede for et par måneder siden gennem et snævert fokus, hvorfor jeg nu er mere positiv og fortrøstningsfuld end længe.

Derfor er jeg også meget frisk for, at køre den lidt længere ud. Køre den længere ud med chilenske Ricardo Tobar og hans remix af Fairmonts I Need Medicine, som jeg ganske nok bloggede om i april, men med et remix der ligger noget fra originalen. Fortolkningen af Ricardo Tobar, som spillede på Dunkel i april, er langt hårdere, støjende, pulserende og… og perfekt! Begge huserer til dagligt på Border Community, som ifølge dem selv laver dansemusik som ikke kan specialiseres ned til nogen bestemt genre. Dette remix er præcis af samme hensigt, og selvom det er hårdt og typisk Ricardo Tobar-ish, så kan man sagtens bevæge fødderne i takt til dette.

Jeg oplever tit, at remixes er nødt til at ligge langt fra de originale lydsport, for at imponere. Ricardo Tobars remix er på en og samme tid tro mod originalen og samtidigt i stand til at sætte sit eget touch på remixet, på forfriskende vis.

FairmontI Need Medicine (Ricardo Tobar Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/06/I-Need-Medicine-Ricardo-Tobar-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *