Kenton Slash Demon vs. Eim Ick

Vi har mange gange tidligere erklæret vores kærlighed til Kenton Slash Demon, både til vores klubaftener på Dunkel og når de har udsendt nyt fra studiet. Sidst vi hørte fra de københavnske stjerner var da tracket “Sun” blev lagt op på myspacen som smagsprøve på, hvad der er i vente, når ep-opfølgeren til den temmelig toneangivende Khattabi EP udsendes.

Det er der så – langt om længe, fristes man til at sige – kommet en dato for nu. D. 5. juli slippes første kapitel i ep-trilogien Schwartzchild Solution, duoen gennem det næste halve år udsender. Den har fået den temmeligt passende titel Sun, og udover netop det nummer byder tracklisten også på et remix af titelnummeret fra portugisiske Bodycode (aka Portable).

Men allerede i dag tager Kenton Slash Demon forskud på fornøjelserne. For ingen Distortion uden to af danske house mest progressive og fornyende kræfter. Sammen med en anden Regnsky-darling, Eim Ick, er der Københavns-premiere på gruppens liveset, som de for 14 dage siden luftede for første gang på Spot Festival. Et eftersigende fuldstændigt fremragende set, der i hvert fald fik Soundvenues anmelder til at kippe med flaget og tildele 6/6 stjerner. Det er ikke så dårligt for en debutkoncert.

Tracklisten fra Spot ser da også lovende ud, og bød på både ny-klassikere fra Kentons eget, stærke bagkatalog – singlerne “Sun” og “Khattabi”, selvfølgelig, men også ældre tracks som Bjørn Svins “Søde” og netop Eim Icks “We No Longer Exist” fra den noget oversete (men fremragende) ep af When The Machine Kickstarts fra sidste år.

Eim Ick vs. Kenton Slash Demon hedder Distortion-arrangementet, hvor du helt sikkert vil kunne finde et samlet Regnsky-hold. Kl. 01 går de på, og det er i Siloen på Carlsberg, til Tartelets ClubClash arrangement, der støder sammen med Paul Frick fra Brandt Bauer Fricks pladeselskab, The Gym.

Kenton Slash Demon – Khattabi
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/06/01-Khattabi.m4a]

Eim Ick – We No Longer Exist
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/02.-We-No-Longer-Exist.mp3]

+++ Regnsky gæster også i dag Distortion. Vi har æren af at varme Soundvenues scene i Cirkusteltet op før bands som Chimes & Bells, Pink Marines og This Is Head (SE) spiller natten sommernatten varm.

Eventinfo:

[spoiler]Club Clash
Elefantporten, Ny Carlsberg Vej
04.06.10 22-05
Entré 200 kr.
Tjek resten af programmet her[/spoiler]
Translate into English

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Mathias says:

  Det bliver helt sikkert fedt. Joiner jer nok senere derinde. :)
  Btw er det ikke den italienske klub The Gym, men det tyske pladeselskab The Gym, som Paul Frick fra Brandt Brauer Frick står bag. :)

 2. Eva Regnsky says:

  Uha, det kan jeg se du har helt ret i! Tak for det.
  Til gengæld har Distortion vist skrevet forkert i programmet for fredag, ups… På oversigtskortet over området står der “Siloen: Tartelet vs. The Gym (IT)”, som mig bekendt er Italien. Men

 3. Sandra says:

  EP’en udkommer da først 5. JULI?

 4. Eva Regnsky says:

  Det har du fuldstændigt ret i den gør! Vi har vist overgået os selv i faktuelle fejl med det indlæg – og vi giver gerne Distortion skylden (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?