For 100 kr. blandet SLIK

Indrømmet.
Vi har gemt lidt af vores indie-credibility af vejen sammen med de tykke trøjer og lange bukser. Men nogle gange må man også gøre ting, fordi de er 100 % sjove, og en helt anden udfordring end normalt.

Det er dagens dj-job i sandhed. Headliner er nemlig ingen anden end Morten Breum. Han er kendt for citatet “Der findes ikke det diskotek i Jylland, jeg ikke har spillet på”, at varme op for Tiësto og brænde skidtet ned til vandlåsen.

Vi håber imidlertid virkelig ikke, at han gør det. Når Thomas Madvig, Djuna Barnes, Kjeld Tolstrup og altså Morten Breum har indtaget de gamle Pan og K3 lokaler i Knabrostræde, er det os der overtager pulten til en omgang melodiøs techhouse med smæk på.

Det er netop de gamle drenge fra den næsten legendariske torsdagsklub Slik (der holdt til på netop Pan og senere K3 for to år siden) der hoster aftenens fest. Selvom der egentlig blev holdt one-time reunion sidste år, trækker længslen efter fest altså igen i drengene – og så var der jo også lige ham dér, der døde denne dato sidste år… Derfor er 1. salen til aftenens fest dedikeret til MJ.

Det bliver dejligt vejr, så kom tidligt ind og drik nogle billige øl, spis noget mad fra grillen og se Danmark banke Japan endnu mere gule.

Som opvarmning til festen har Morten Sabroe sammen med Slik-teamet lavet denne lille promovideo, som har været til meget morskab for os, og måske også for “øøh, Kjeld og Djuna”

This is it

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *