yyyyyouyouyuyuyuyouuuuyou

Gold Panda fra det herrens land England vendte i april edderfrygteligt tilbage med en ny 7″er. Opfølgeren til Quitters Raga fra ’09 hedder You, og selvom titelnummeret imponerer ved det allerførste indtryk, så hersker der en ydmyg simplicitet forbundet med produceringen. Vokalarbejdet, som kommer fra Gold Pandas eget stemmebånd, er blevet hakket godt og grundigt, op som den populære elektroniske chillwave-genre er kendt for.
Den faste, stædige bund, de nærgående clicks og de hoppende vokaler kombineret giver en slags trippende polyrytmik, og lykkeligvis er Quitters Raga-efterfølgeren næsten dobbelt så lang som forgængeren. For, simpelt eller ej, så er det lækkert, sommervarmt track.

Gold PandaYou
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/You-1.mp3]
[Køb nummeret hér]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Destiny says:

    Niceness

  2. Du gør mig våd, Destiny

  3. neonrockets says:

    his hat is AMAZING!!!!!

  4. That’s not a hat. He’s a panda ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?