“Wow” i kød og ben

Chancen for, at du allerede har hørt dette nummer, som kvinden svinger til, er ret stor. Første gang kan muligvis have været for fem år siden, hvor Siriusmo udsendte nummeret Wow på en ep af samme titel. Siden da er den blevet moderat fornyet og genudgivet på diverse kompilationer, og i sidste uge fik Wow så den musikvideo, den i fem år har været foruden – muligvis den længste “ventetid” jeg endnu har hørt om. Den har højest sandsynligt været billig at filme, men i efterproduktionen er den flot klippet, der er kastet mange flotte effekter af sig, og et farvemix der utvivlsomt passer til de forskellige stemninger i nummeret. Ikke verdens bedste video, men meget godkendt.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *