Words can kill, but I’ll take the shot

Showgirls er navnet på et forholdsvis nyt, parisisk projekt, der de seneste år har oplevet flere rokeringer, som gør, at konstellationen må betragtes som brandny. Dette symboliseres også i, at de i sidste måned udsendte deres første udgivelse, minialbummet med den slående titel Mini. Oprindeligt var Showgirls drevet som en duo af Lionel Catalan og David Blot, men da de første numre var blevet produceret og udsendte på små antologier følte de begge, at deres beats manglede vokaler. På denne måde kom Estelle Chardac til, og sådan blev duoen til en trio.

Showgirls står for 80’er-genkendeligt powerpop med enkelte discoreferencer og et retrofeel, som gør det så tilpas cheesy, at det virker. Estelles vokal er frisk, til tider noget man ville kunne høre på The Voice, men man mærker straks det franske touch af selvironiske klicheer og halvsimple synths. Der er tit en tendens til, at fransk pop leverer overraskende godt, specielt i de senere år. Showgirls er ingen undtagelse, og jeg håber personligt at denne konstellation vil leve uden rokkeringer i flere år endnu. Her kommer førstesinglen Foolin’ Around.

ShowgirlsFoolin’ Around
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Foolin-Around.mp3] [køb Showgirls]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Theodor C. says:

    SWEDIGT!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?