What’s in the bag? #2

Regnskys og min personlige anden omgang af What’s In The Bag kommer tidligere end jeg oprindeligt havde regnet med, men da jeg både har fået øjne og ører op for masser af lækre numre den seneste uge og fordi jeg vil manifestere dette tema, kommer det efter blot en uges venten.

Og fordi det kommer så pludseligt kan ordene godt være af en mere fattig grad, men fordi jeg er 90% imod at ”lade musikken tale for sig selv”, vil jeg dog ikke gå forbi muligheden for at introducere musikken på hurtig basis.

Første gang med The Glitz, som jeg på kort tid er faldet pladask for. Den tyske duo, tidligere en trio, hvis medlemmer også selv producerer musik, har været aktiv siden 2007. På det sidste er der væltet et hav af ep’er ud af de produktive naboer mod syd, selvproducerede og remix-pakken af det gamle hit White Line som de mest markante. Tilbage i januar udkom ep’en Glue, altså ikke den seneste, hvorfra man finder et af de bedste house-numre jeg har hørt i år. Red Leaves, en høj mand som lever et monotont liv i et træ. Nice nok. En ”round house kick to the face”-bas triller rundt i ørene, mens duoen får mere end det optimale ud af en hi-hat som klinger evindeligt og en synthesizer regner ned fra en skyfri, blå himmel.

The GlitzRed Leaves
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/02-Red-Leaves-1.mp3] [køb The Glitz hér]

Gui Boratto er en uundgåelig mand på både godt og ondt, men mest godt. I 2010 har han været sindssygt produktiv, hvilket vidst blot er blevet konkluderet titusindevis af gange. Allersenest har han remixet Estupendo fra en fyr som kalder sig Arsenal. En sand forårsslasker der uomtvisteligt bærer et romantisk tema med en mandlig vokal i forgrunden og en guitar som ind i mellem trækker nummeret langt op.

ArsenalEstupendo (Gui Borrato Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Estupendo-Gui-Borrato-Mix.mp3]

Marek Hemmann, som gæstede Dunkel tidligere i år til New Kids on The Decks, er i morgen ude med en ny 12”er, Left/Right. Som optakt til denne blev radioversionen af Left udsendt, og der hersker ingen tvivl om, at Marek Hemmann med sin originale lyd har stået bag, med den hyperaktive rumstrering i bunden. Endnu et hit, som jeg på det alvorligste vil anbefale at købe, men vent til i morgen, og få muligheden for at købe en fire minutter længere udgave, samt nummeret Right.

Marek HemmannLeft
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Left.mp3] [køb Marek Hemmann hér]

Slutter roligt af, bare for at hylde min ven Frederik Rosenstand, som på det seneste har voldspillet Henrik Schwarz’ remix af Omar og Feeling You, som udkom i april. Jeg kan med rette forstå ham, for det er et velfungerende remix, som kombinerer Omars lækre soul-vokal med sexet groove og en velfungerende, langtrukkent støj i mellemgulvet.

OmarFeeling You (Henrik Schwarz Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Feeling-You-Henrik-Schwarz-Remix-11.mp3] [køb nummeret her]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Martin says:

  once again amazing ;)

 2. Kristian says:

  Damn, det er ikke uden grund at Henrik Schwarz remixet er blevet voldspillet!

 3. Soulshot says:

  Traids mixes på den Omar release er også begge fantastiske i hver sin genre :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?