Phono/Kemi vækker en Tiger i dig

Et dårligt forsøg på at skabe en fængende overskrift skal ikke være nogen forhindring i at introducere god musik. God musik er et fremragende mærket at stemple på den seneste ep, Tiger Tiger – udsendt på Highgrade – leveret af den københavnske technoduo Phono/Kemi. De genkendes måske for deres individuelle arbejde som hhv. Jacob Phono og Kim Kemi i nattelivet, hvor de som djs er fanebærer for technoens brede og varierede ansigt.

Men som producere vil det ikke vare længe, før rollerne igen er byttet om, når Phono og Kemis kollegaer vil feste til den nye Tiger Tiger ep, som består af to original tracks – Tiger Tiger og Exterminators -, en wobble-udgave af Tiger Tiger, samt et remix af samme nummer fra dansk/svenske Martinez. Vi er glade for at have fået lov til at ligge hele pakken til streaming. Nederst vil man – som så mange gange før – finde et downloadlink til Beatport.

Phono/Kemi – Tiger Tiger (Original Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Tiger-Tiger-Original-Mix-1.mp3]

Phono/Kemi – Tiger Tiger (Wobble Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Tiger-Tiger-Wobble-Mix-1.mp3]

Phono/Kemi – Tiger Tiger (Martinez Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Tiger-Tiger-Martinez-Remix-1.mp3]

Phono/Kemi – Exterminators
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Exterminators-1.mp3]

Haps på Beatport.

Ydermere holder duoen lørdag deres egen fest på Dunkel, indre Københavns lille “bastardklub”. De Tossede Spillemænd er navnet på duoens egen klub, som har kørt på Dunkel i flere år, med variable mellemrum. Lørdag bliver en stor aften, hvor man kan se frem til at høre Expander, labelboss på Soniculture, som har udgivet musik fra blandt andre Paul Kalkbrenner, Gui Boratto og Extrawelt. Som rosinen i enden af bradwursten kommer den lokale helt MHM One – for mere info, tjek Facebook-event.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Jakob says:

    Made me tap my feet. Det her er yderst lækkert! :D

  2. Dan says:

    Nice tunes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?