Ny Annasaid single + konkurrence!

Vejrudsigten lover forår i luften. Og det er ret godt timet, for på mandag d. 17. maj slipper århusianske Annasaid endelig sit debutalbum såvel som ny single løs.

Den unge kvartet opfordre på singlen “Jua” til physical reactions, og det er præcis, hvad gruppens rastløse energi vækker lysten til. Der gøres ikke så mange krumspring, til gengæld er omkvædet fremragende catchy og præcist så smittende, som det skal være.
Guitaren er i fokus, ligesom den britiske stil, bandet (både i kraft af melodiopbygning og generelle sound) lægger sig i forlængelse af. Og jeg vover en påstand: The Libertines og Bloc Party samt små outsidere fra mathrockens verden, må fylde godt i Annasaids pladereol.

Annasaid har da også oplevet åbne arme fra forbilledernes hjemland, hvor supporttjanser for bl.a. Roskilde-aktuelle Florence & The Machine har bragt dem omkring. Til efteråret venter første udenlandsturne som headliners, og Tyskland, England, Holland og Belgien har i den grad noget af glæde sig til.

Det har de københavnske koncertgængere heldigvis også. Og fornøjelsen kan endda blive helt gratis. Denne fredag spiller Annasaid nemlig til sit eget releaseparty på Rust og Regnsky udlodder 2×2 billetter til koncerten.
Det eneste du skal svare på er dette spørgsmål:

“I forbindelse med hvilken københavnsk festival omtalte Regnsky sidste forår Annasaid?”

Svaret sendes til eva [at] regnsky.dk senest fredag kl. 11, hvor vinderen udtrækkes.

AnnasaidJua
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Jua.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *