Matilda’s Dream – nyt fra John Talabot

John Talabot, ham fra Spanien med hænderne/vores gode ven, som vi bookede til en Dunkelfest i april marts, er tilbage på det aktuelle verdenskort med ep’en Matilda’s Dream. Oriol Riverola, som kunstneren i virkeligheden hedder og lystrer ved, er også kendt for at være pladeboss på det spanske label Hivern. Pladeselskabet har tidligere udsendt materiale fra Alt Fenster, Pional, John Talabot selv og inden længe også fra vores egen danske Eim Ick, som offentligt har eklæret sig meget inspireret af Hiverns toner.

Matilda’s Dream er imidlertid udgivet på Permanent Vacation, men med blik på dette pladeselskabs historie er det mindst et lige så stort kvalitetsstempel. Ep’en er en viderførsel af Talabots varme, sjælfulde og techede afro-beat fra ep’en Sunshine, som ikke kun jeg, men også Pitchfork forelskede sig i. Kærligheden er intakt på hans nye udgivelse, der udover titelnummeret byder på La Ninya og et Jacques Renault-remix af Matilda’s Dream, som angriber og fremhæver de mere dybe og mørke essenser fra originalen.

John TalabotMatilda’s Dream
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Matildas-Dream-1.mp3]

John TalabotLa Ninya (Afrodub Version)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/02-La-Ninya-Afrodub-Version-1.mp3]

+ hans seneste remix af We Are Standard og nummeret Don’t Give Up. Et meget nærgående og lækkert remix, som besidder masser af drama og intensitet.

We Are StandardDon’t Give Up (John Talabot’s Slowing It Down Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Dont-Give-Up-John-Talabots-Slowing-It-Down-Remix.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Nick says:

  Jeres gode ven :P?

 2. VORES gode ven. Ikke din, Nick ;-)

 3. Destiny says:

  ven eller ej. afrodub versionen er superfed.

 4. Nick says:

  Den er fed hvis i ER venner.. Ellers.. meh..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?