Jacob Korn – vi holder fest igen!

Efter en fantastisk aften med chilenske Ricardo Tobar i april, står vi påny med værtskabet i hænderne for Dunkel, når Regnsky på fredag aften tager skridtet videre. Her er vi nemlig stolte over at præsentere den tyske altmuligmand Jacob Korn, som udover at være en talentfuld deep house-producer også er innovatør, lærer og uddannet lydprogrammør.

Vi har tidligere skrevet om den kære tysker i forbindelse med Prins Thomas‘ remix af et Korn-track, men Jacob Korn har altså lavet musik i over 10 år. Ikke desto mindre skulle der gå adskillige år, før den Dresden-baserede Korn, med sine inspirationer fra midt-90’ernes house og techno og store kærlighed til landsmændene Kraftwerk, begyndte at fokusere på producering, fremfor udvikling af forskellige opfindelser.
Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at Jacob Korn har hevet en dag ud af sin kompakte kalender til at berige København med sit originale miks af dyb house og svævende, kosmiske og varme elementer af techno og disco. I 2003 figurerede Jacob Korn på den sjette omgang HOTEL COSTES, og er siden udkommet på prominente labels som Permanent Vacation (Azari & III, Sally Shapiro, John Talabot) og Running Back (Tensnake, Radio Slave, Robert Dietz m.fl).

I forrige uge spillede Hr. “ikke-hvem-som-helst” sammen med Junior Boys og Booka Shade til sidstnævntes release party på pladen “More!”, så man kan regne med en Korn i storform.

Aftenen fuldendes med vores københavnske favorit, housekongen Daniel Savi, der i øjeblikket er udvalgt af Soundvenues dj-spot. Ligesom Regnsky selvfølgelig har studeret den sidste tids sprødeste sager og pakket dem tæt (uhhh… hot) i tasken og inviteret selveste Hazel Flagg (Theodor C. + en hemmelig gæst) med på sidelinjen. Vi spår allerede om sidespring og skæver nervøst til sidemanden…

Tjek ud hvad du kan forvente her:

Jacob KornSelene
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/02-Selene-1.mp3]

Jacob KornGrosskariert
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/08-Grosskariert-1.mp3]

Didem Suzen – My Sweet March (Jacob Korn’s Bittersweetness Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/03-My-Sweet-March-Jacob-Korns-Bittersweetness-Mix-1.mp3]