Glad for den sol

Klokken er 21.45; det er ikke for sent endnu. Hvis du skynder dig ned til søen/vandet, så kan du måske lige netop nå det, nå at få sidste kapitel med af den solbeskinnede dag, som har hærget det meste af landet. Tak til solen for at skabe noget lækkert liv i de københavnske gader, på cykelstierne og på bænkene. Tag denne gamle sag med dig ud, hvis ikke i dag så i morgen.

Kool and the GangSummer Madness
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/2-09-Summer-Madness.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Video2000 says:

    Jeg opdagede lige bloggen igennem en artikel om Pitchfork på politiken.dk, og en indie blog der godt kan lide Kool and the Gang, er da noget lovende :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?