Anna (CFCF remix)

Jeg er ikke særligt inspireret til blogging lige pt. Kendinge som Local Natives, The Notwist og Mew roterer på mit anlæg, og forberedelserne til Distortion-ugens mange dj-jobs fylder en del.
Derfor bliver dagens musikalske input herfra også fra den velkendte kant.

CFCFs originale produktioner har Morten adskillige gange før erklæret sin uforbeholdne kærlighed til, mens jeg mere har fokuseret på de virkeligt gode remixes, canadieren har for vane at omdanne indietracks til.
Denne gang resulterer CFCF’s legesyge i et remix, der tager os med til hele tre kontinenter. For da Taken By Trees skulle finde inspiration til albummet East of Eden gik turen til Indien, hvor lyserøde sarier, hellige køer og krydrede dufte inspirerede til atmosfærisk indiepop med gyldne drys af sitarer og håndklap. CFCF’s remix af “Anna” rykker det hele lidt mere nordpå – til ophavslandet, Sverige, hvor popmelodien lige får det sidste skud, før turen over Atlanta tilføjer melankoli og balance.
Det hele føjes sammen i en enkel, fokuseret produktion med Victoria Bergsmans stemme i centrum, som understøttes af simpelt beat, kor, enkle synthflader og guitar.

Magi behøver tilsyneladende ikke kræve mere, og det virkelig, virkelig fine remix har i den grad forsødet min mandag aften. Et sommerhit er født:

Taken By TreesAnna (CFCF Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/Anna-CFCF-Remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *