You shall know the truth, and the truth shall set you free

Den dygtige rapper/mic controller Guru fra Gang Starr ånede ud i sidste uge, efter at have været indlagt i koma i halvanden måned, som følger af kræft i de hvide blodlegemer. Han stod for mange ting, på både godt og ondt, og det ser desværre ikke ud til at han endnu kan hvile i fred. Fra flere sider meldes historien om et afskedsbrev som falsk, hvori han skulle have kritiseret DJ Premier, den anden halvdel af Gang Starr. Jeg synes bare hans renomé efter døden skal baseres på de fantastiske toner Gang Starr leverede, eksempelvis Moment of Truth fra pladen af samme navn, som var så stort at det blev udgivet på Virgin Records og solgte guld.

Gang StarrMoment of Truth
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/08-Moment-of-Truth.mp3]

Keith Alam, også kendt som Guru, døde 19. april. Han blev 48 43 år gammel. Rest in power.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Guru blev født d. 17. juli 1966 og blev altså kun 43 år – ikke 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?