Roskilde 2010 – Wild Beasts

Når Roskilde Festival introducerer et band som resultatet af Suede, Morrissey og Bronski Beats flirt med hinanden tilsat flamboyante popmelodier er et besøg på myspace uomgåeligt.

Wild Beasts har stukket hovedet lidt op af mulden på det seneste – Pitchfork, et par musikblogs fra USA og en gang eller to i NME, hvis ikke jeg tager fejl. Kvartetten leger med instrumenterne i nogenlunde samme musikalske område som Local Natives – det er energi og vildskab på baggrund af nedbrud, og det forløses på allermest medrivende vis.

Engagementet hos Wild Beasts er dog betragtelig anderledes udtrykt end hos de musikalske legekammerater. At kalde det indierock er i virkeligheden en doven tilsnigelse, for det er i langt højere grad britisk lydende popmusik med twists af psychede Animal Collective-harmonier, klassiske 2/4 dele, og neurotiske korarrangementer, skønt tracks som “We Still Got The Taste Dancing On Out Tongues” fremstår langt mere rockede og bæres af en næsten anarkistisk opfindsomhed.

Melodierne balancerer vaklende, men har øjnene bestemt fæstnet på målet. Ovenpå hviler, indpisker, neddæmper og angriber de tre ganske forskelligartede sangere, og der dribles mellem dem uden antydninger af skizofreni i udtrykket.
Sommer tourneen lægges forbi Roskilde Festival, og mon ikke det bliver en god fest på Pavillion?

Wild BeastsAll The Kings Men
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/All-The-Kings-Men.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Martin says:

    glæder mig SÅ meget til Wild Beasts!

  2. Sam says:

    speaking of wild beasts, there’s ace remix for ‘we still got the taste dancing on our tongues’ our there is by a band (or is it?) called metal on metal: http://soundcloud.com/metalonmetal/wild-beasts-we-still-got-the-taste-dancing-on-our-tongues-metal-on-metal-remake

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?