Troldebal/Techno Shit

Jeg ved ærlig talt intet om Sjællands lille landsby, Skee. Det eneste jeg har at forbinde med stedet er den unge electronicaproducer Kasper Marott, som jeg derfor konkluderer til at være byens største personlighed – sejt, ikke?

Navnet, Kasper Marott, er den ”opmærksomme” læser eller Dunkel-gæst måske tidligere stødt på, da vi både har skrevet om ham og festet med ham, med hans Sound of Copenhagen-medvirkende hit “Killer Clown” som epicenter. Nu, godt tre fjerdedele af et år senere, løber han igen i medvind, af flere forskellige årsager. Da specialudgaven af Sound of Copenhagen, som kun forefandtes i diverse 7-Eleven-shops, blev udsendt, var Kasper Marotts navn med på ny sammen med vennen Rasmus Juncker. Og mere interessant, så har han også forkælet os med to nye demoer, “Troldebal” og “Techno Shit”.

For mit vedkomne har det været spænende at være lidt af en ”sparringspartner” for hans Troldebal, og mindst ligeså spændende at følge nummerets udvikling fra et simpelt udkast, inspireret af hans kusines ”dum, dum dum”-vokal og til den endelige demo. “Techno Shit” er en mere umiddelbar historie, der blev til over en kortere periode, fortæller han selv. Ikke desto mindre afspejler det sig ikke just i nummerets produktion, som genererer høje forventninger til et endeligt resultat, såfremt den gode Kasper Marott skulle blive hooket op med dygtige mastererings-skills.

Kasper Marott, som også er en dygtig dj, kan bookes til et gig ved at sende ham en mail på kaspermarott@hotmail.com

Kasper MarottTroldebal
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Troldebal-1.mp3]

Kasper MarottTechno Shit
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Techno-Shit-2.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Lars Keld Mikkelsen says:

  Jeg har også tidligere opdaget dette elektroniske geni, Kasper Marott. Det var henholdvis under den episode med Sounds of Copenhagen, som du skriver om i teksten. Han er dygtig! og tak for at du gør opmærksom på de nye numre, dem glæder jeg mig til at lytte til.

 2. Aebeloe - NZ says:

  :-) kasper har styr på det!

 3. Gramkow says:

  Hold kæft, hvor er Troldebal genial!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?