Moon Theory

Jeg håber I kan huske Sometimes af Miami Horror, som blev præsenteret til mig for, hvad, halvanden år siden da bandet udsendte ep’en Bravado, i 2008-udgaven af november måned. Præcis et år senere skrev jeg så om førnævnte Sometimes, den første smagsprøve på det debutalbum, som Miami Horror vil udsende i år, på et endnu ikke fastbesluttet tidspunkt.

Andensinglen, Moon Theory, udkommer på fredag, og er en viderførsel af bandets filter-electro-pop lyd. Normalt er det et genremix der ikke er videre flatterende, men jeg er en ærlig sucker for varmen og den kærlighed som kan spores i særligt de seneste numre fra Miami Horror. Moon Theory er ingen undtagelse, også selvom dette nummer når højere op på cheesy-skalaen end Sometimes gjorde det, med flerstemmige nynne-vokaler og endnu mere filtreret, sunny electropop. Singlen kan som sagt købes hos de fleste online mp3-butikker fra på fredag.

Miami Horror – Moon Theory
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/miami-horror-moon-theory.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *