I’m a Cloud Dancer!

Solomuns Cloud Dancer er de seneste par måneder blevet taget kærligt under armen af flere københavnske djs. Eller sådan har jeg i hvert tilfælde oplevet det, når jeg i en brandert ofte har fundet mig selv dansende til det seneste hit fra ejeren af det tyske pladeselskab Diynamic.

Cloud Dancer er nu kommet i en ny version, hvor Manuel Tur (der ligesom Solomun har spillet på Dunkel det seneste halve år, wurhurha) har produceret to nye remixes, i forbindelse med Solomuns femte remix session, som går ud på at lade venner remixe hans seneste plade, Dance Baby. Her har han gjort nummeret dybere og mere melodisk, omend ikke mindre dansabelt til de sene natte/morgentimer, og det er ærlig talt noget af det bedste jeg har hørt fra det ellers så fantastiske Diynamic – hvem sagde Stimming, iO, Solomun, H.O.S.H., Kollektiv Turmstrasse eller Jay Sheaperd?

SolomunCloud Dancer (Manuel Tur’s Syphon Drum Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Cloud-Dancer-Manuel-Turs-Syphon-Drum-Mix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *