I only wanna be your one life stand

Fik jeg nogensinde nævnt, hvor lækker Hot Chips seneste plade, One Life Stand, lyder i mine ører? Nej. Den udkom muligvis for snart tre måneder siden, men på dét tidspunkt befandt jeg mig i London, hvor det var sporadisk med internetforbindelse og overskud til at blogge. Senere skulle jeg gå hen og drukne i andre, imponerende pladeudgivelser, hvorfor jeg først får tid til at reflektere over den nu. Efter tre måneder med god tid til gennemgang af One Life Stand, Hot Chips fjerde, nørdede electro-udspil, er jeg i dag glad for, hvordan den lyder langt mere fokuseret end tidligere udgivelser, eksempelvis i form af den forrige, Made in The Dark. De tidligere så forvandte, gakkede udskejelser er i stedet blevet holdt på et minimum, og det er øjensynligt for det bedre, da det overlader mere fokus til de knivskarpe og originale produceringer.

Men det stopper sgu ikke hér. En af verdens største technoproducere de seneste år, hollandske Joris Voorn, var sammen med Carl Craig og Drums of Death bidragsyderne til remixes af førstesinglen One Life Stand. Hans forkærlighed for våde, voluminøse baskere kommer igen til udtryk her, hvor han fuldstændigt klipper vokalen op, samtidigt med at en bankende sol kan mærkes henover Voorns producering, hvilket også afspejler sig i titlen på hans remix: Joris Voorn Dusty Flower Remix.

Hot ChipOne Life Stand (Joris Voorn Dusty Flower Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/One-Life-Stand-Joris-Voorn-Dusty-Flower-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *