Halsbrækkende hastighed..

Når jeg ser tilbage på Roskilde Festival anno ’08 er et af de mest gennemborende minder fra Pavillion Scenen, hvor et meget ydmygt og taknemmeligt canadisk indie rock-band, kendt for nogenlunde korte sange og en meget nærgående, feel good stemning, fik rocket godt op under fremmødet, trods koncerttidspunktet var en dagen derpå-agtig middag.

Bandet hedder ”selvfølgelig” – om man vil – Tokyo Police Club, som indtil videre har en ep og en fuldspiller på samvittigheden, på trods af at længden på disse to udgivelser var meget tilsvarende hinanden. Nuvel, kvartetten fra Montreal vender den 8. juni tilbage med en ny plade, Champ, som ifølge bandet selv er en improviseret titel. Den kommende plades førstesingle, Breakneck Speed, er i denne forbindelse blevet uddelt rundhåndet, kvit og frit, til hvem der end skulle være interesseret.

Tokyo Police ClubBreakneck Speed
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Breakneck-Speed.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Ulf Aslak says:

  Syntes slet ikke det når “A Lesson In Crime”ske højder :(.. Og så er den sang ALT for langsom til at hedde “Breakneck Speed”!

 2. Neeeej, Ulf. Det track er for vildt og, husk nu, det bliver en god plade!

 3. Mads Pedersen says:

  Apropos Roskilde så svirrer der et lille rygte om at I kikker forbi – hvornår bliver det be-/afkræftet? :)

 4. Eva Regnsky says:

  Rygterne siger, at Roskilde Festival holder pressemøde d. 15. april, hvor den store portion navne bliver offentliggjort. Og Tokyo Police Club ville da ikke være noget dårligt bud på et band, der lægger vejen forbi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?