VIND BILLETTER: Datarock (N) + Electrojuice + Mislyd + m.fl

I aften skyder Nørrebros yndlingsklub Rust et meget ambitiøst arrangement af stablen. Mens fuglene rastløst kvidrer videre udenfor lægger de elektroniske talenter Mislyd og Electrojuice tonen an, ovenpå succesfulde ep-udgivelser.
Efterfølgende muliggøres oplevelsen af de dejlige norske drenge fra Datarock, som i månedsvis har turneret kloden tynd – nu er det blevet Danmarks tur til at opleve duoens energiske og i særdeleshed humoristiske sans for dancepunk. De bakkes op af et svedigt line up bestående af Niko “Muzzle Flash”, David Garset og Kenton Slash Demon.

Altså seks fede navne, der i kor kan konstatere, at du bør lægge vejen forbi. Personligt venter jeg som et utålmodigt lille barn, og nu skaber vi en gylden mulighed for at spare entréen på 60 kroner i døren. 2 x 2 billetter sættes på højkant!

Alt man skal gøre, er at minde mig om, hvem det nu lige er, som udgør duoen i Datarock. Jeg har hørt en lille historie om, at infoen kan opsnappes på følgende Facebook-event, så kom igang – miss ikke denne mulighed! Send svaret til info [at] regnsky [.] dk med fulde navn, inden 16.00, og de heldige vindere vil blive udtrukket og kontaktet promte bagefter. Imens, en ekslusivitet, et gensyn og et skønt, gammelt interview jeg foretog med nordmændene.

DatarockAmarillion
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/06/09-Amarillion.mp3]

MislydKant (Live version) <- hot & ny!
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Kant-Live-version.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *