“Vi bør da indspille hinandens musik!”

…jeg ved ikke helt, om det var således at idéen, om et cover-projekt mellem Friendly Fires og Holy Ghost! blev fremlagt. Men det har i al fald været noget med, at drengene fra de henholdsvise bands, i en brandert sidste år, aftalte at Friendly Fires lavede et cover af Holy Ghost!’s Hold On, mens discoduoen fra New York til gengæld fortolkede On Board.

I al fald blev ideen udført for en måneds tid siden, til et udemærket resultat. Det er optimalt, at Holy Ghost! formår at tilføje et Friendly Fires-nummer deres egen lyd, og at Friendly Fires har gjort vice versa. Jeg er, selvfølgelig(?), mest imponeret af Holy Ghost!s cover, men det er også fordi jeg elsker dem.
Roskilde Festival, book dem!

Holy Ghost! On Board (Friendly Fires Cover)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/On-Board-Friendly-Fires-Cover-1.mp3]

Friendly Fires Hold On (Holy Ghost! Cover)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Hold-On-Holy-Ghost-Cover.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. caisa says:

  Heya!
  Dont miss Crystal Fighters, Two Door Cinema Club, Friendly Fires and more at Kitsune meets Ponystep at Heaven, London on Sunday April 4!
  http://www.facebook.com/event.php?eid=478857655082

  See you there!
  x

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?