Uggebugg

Så er Prins Thomas klar med nyt. Sidst vi hørte fra det norske wonderkid var i forbindelse med hans forrygende remix af Jacob Korns “I Like The Sun” – et 13 minutter langt, spacy og housegroovy remix, der virkelig formåede at bygge bro mellem Prins Thomas kærlighed for analoge guitarriff og Jacob Korns langsomt udviklende sangstrukturer.

Men det er et sidespring. Mens den musikalske tvilling og tidligere samarbejdspartner Lindstrøm færdiggjorde arbejdet med sangerinden Christabelle, lagde Prins Thomas sidste hånd på sit helt eget værk. For trods de mange remixes har Prins Thomas endnu ikke udsendt et helt album. Nu der er imidlertid ikke længe til: den selvbetitlede debut slippes løs på Full Pupp 5. april, og allerede nu er singlen “Uggebugg” klar til blogging.

Hvis man har fulgt lidt med i Prins Thomas remixes, er lyden på “Uggebugg” ikke spor fremmedartet. Lyden er skramlet, set i forhold til discogenrens konventioner, mens de spacede og forvrængede guitarer tilføjer musikken et nærmest mystisk udtryk. Der er ikke meget disco-glitter over Prins Thomas, men det er svært ikke at vippe med til de organiske rytmer – især når trackets bassen er groovy og synthen svært lokkende.

Prins ThomasUggebugg (Original Version)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Uggebugg-Original-Version.mp3]

Jacob KornI Like The Sun (Prins Thomas Diskomiks)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/I-Like-The-Sun-Prins-Thomas-Diskomiks.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Det med, at Thomas ikke tidligere har lavet et studiealbum er kun en halv sandhed (-;
    Tidligere har han lavet hele tre fuldspillere med bedstevennen Lindstrøm, men har på den front endnu ikke prøvet at stå på egne ben :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?