Twin Sister – All Around And Away We Go

Amerikanske Twin Sister udsendte sidste år den fuldstændigt ubemærkede ep Vampires With Dreaming Kids. Eller, helt ubemærket var den faktisk ikke… for i Danmark forelskede Niels Bagge fra Vinnie Who sig i gruppen, hvilket følgeligt blev en kærlighed, der har bredt sig en del. Deriblandt til undertegnede, der også satte lidt fokus på dem her.

Ikke desto mindre er Twin Sister stadig 5 helt almindelige unge mennesker i Brooklyn, der laver lo-fi produceret musik i deres soveværelser efter endt arbejdsdag. De gør det bare så meget bedre end gennemsnittet gør. Det har Pitchfork heldigvis også bemærket, for efter at have udsendt en på uforståeligstevis overset ep, Vampires With Dreaming Kids, er udbredelsen af bandet begyndt at leve sit eget liv – måske fordi de her til foråret for første gang spiller koncerter udenfor New York. I denne uge går turen bl.a. til verdens største branchefestival SXSW, og senere agerer Twin Sister opvarmning for Xiu Xiu.

Nu er Twin Sister klar med første udspil fra den kommende er Color Your Life. Color Your Life bliver bandets første rigtige udgivelse, der skam kommer på vinyl og det hele via Infinite Best Recordings. Den skramlede disco-groovy sag hedder “All Around And Away We Go” og er præcist ligeså eventyrlysten som titlen angiver. Andrea Estelles vokal smyger sig om lytteren, og jeg er let at lokke ind i det tætte univers. Lyt med her:

Twin Sister – All Around and Away We Go
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/04-All-Around-and-Away-We-Go.mp3]

Hvis du kan lide, hvad du hører, er Twin Sisters hjemmeside et besøg hver. Her venter flere timer med liveoptagelser, skitser og tilmed færdige numre, og debut ep’en Vampires With Dreaming Kids kan downloades helt gratis.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. dejlig musik i mine øren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?